laupäev, 31. august 2013

Skipperi üleminek SK AVA klassi ja crazy Gitta

Elu kahe kutsiga on päris kiire ja põnev, eriti kui toimub veel palju võistlusi ja millest osasid pead veel ise korraldama. Aga pole hullu, sest kes palju teeb, see palju jõuab :)

Täna toimus Tako sõnakuulelikkuse suvekarika II etapp, kus me Skipperiga järjekordselt osalesime ja saavutasime 162,5 punktiga I järgu ja üllatus-üllatus ülemineku AVA klassi :) Kes oleks uskunud, et see kangekaelne naaskel sõnakuulelikkuses kunagi nii kaugele jõuab?! Igal juhul olen ma oma nuuskmõmmiku üle ikka väga uhke :)))


Gitta, on üks väga lahe väike tegelane, igale poole kuhu ma teda kaasa tassin käitub ta väga ilusti ja on nõus hea meelega kõigi ja kõigega tutvust tegema. Praegu käime ja tutvume igasuguses suuruses ja värvuses koertega, kes kõik on nii huvitavad. Kardame natukene väikeseid lapsi, sest need ei ole ju päris inimesed, aga küll me sellest varsti üle saame. Teeme lahedaid ja lõbusaid jalutuskäike ja väikeseid treeninguid, ühtlasi tutvume eluga võistlusplatsi ääres (kus me tulevikus palju aega veetma hakkame).
Kodus käitume kui pöörane ja närime kõike ettejuhtuvat. Kasvab ta minu arust lausa silmnähtavalt, kaalub juba 7.25kg ja lahe on see, et vahepeal viskab Gitta ühte kõrva püsti, ei tea kas varsti on oodata kõrvade asetuses mingit muutust?

Niimodi kätub üks tüdruk, kes peaks olema väga väsinud peale pikka päeva ...

1 kommentaar: