pühapäev, 10. mai 2015

09.-10.05.2015 Vile Agility

Suurepärane nädalavahetus Viljandis.

Millegi pärast on nii, et Viljandis võisteldes läheb meil üldiselt alati hästi. Ei tea, kas asi on kodukoha hingatavas õhus või lihtsalt juhuste kokkusattumine. :D

Kokku sai joostud 8 erinevat rada. Kuus individuaalset agility rada ja 2 tunnelivõistluse rada. Kokku tõime me ära siis 6 poodiumikohta. Polnud üldse paha nädalavahetus ma ütleks :P.

Laupäev:

1. jooks, hüpperada. Slaalomisse sisenemise viga, mina olin liiga kärsitu ja ei lasknud koeral korralikult siseneda. II koht.


2. jooks, agility rada. Puhas rada kerge lõpu päästmisega. Kohutnik tuli ja kiitis meid ka selle raja eest, et väga ilusti planeeritud ja joostud rada :D. I koht.


3. jooks, agility rada. Minu lemmik rada, sest Gitta tegi sellel rajal supper slaalomisse sisenemise. A1 kohta suht raske slaalomi nurk, pikk sirge minek ja otse 90% nurga all slaalomisse sienemine. Super tüdruk! I koht.



Pühapäev:

1. jooks, hüpperada. Ege, Ege, Ege, väga inetu ja väga lohakas,,,,
II koht.



2. jooks, agility rada. Väga mõnus rada, kahju kohe sellest pulgast. I koht.


3. jooks, agility rada. Koer oli kergelt vist juba üle keenud ja alguses läks samm sassi, mis tõi kaks esimest pulka alla. Muidu häbematult lihtne ja teostatav rada. Jäime neljandaks :).



Panime ekspromt pühapäeva hommikul ka ennast kirja AG MMi hüvanguks korraldatud tunnelite võistlusele.

1. tunnelite jooks. Rajal mõõdetud kiirus 7,21 :P



2. tunnelite jooks.


Mõlemal rajal kiireim aeg ja kokkuvõtteks I koht. :D

Pürgime edasi tähtede poole...!

Ah jaa, Skipp ravis kogu selle võistluse ajal oma siidist käppasid ;).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar